maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kateus

Tänää kerromme mitä Saiko teki uudet hienot vaatteet päällään ja mite  kateus ei kannata. Tässä kuva kertomuksen asusta ja Saiko siinä asussa : 
















Oli tavallinen koulu päivä. Ja Saiko oli juuri tullut koulun pihalle. Hän meni kavereidensa luokse ja huomasi että heillä kaikilla oli japanin lippu paidat ja niin Saiko halusi myös. Kun kellot soivat Saiko meni luokkaan ja huomasi että kaikilla oli japanin lippu paidat paitsi Saikolla. Kaikki pilkkasivat Saikoa koko päivän. Kotiin tultuaan Saiko kiukkusi tän päiväisestä. Silloin Julia,Tessa ja Julian äiti alkoivat tehdä Saikolle japanin lippu paitaa. Kun se oli valmis Saiko sai myös uuden koululaukun. Seuraavana päivänä kenelläkään ei ollut japanin lippu paitoja vaan kaikilla oli erilaiset vaatteet. Kaikki ihailivat Saikon uutta koululaukkua ja kaikki oli hyvin.
                                                                                                                                            LOPPU

Tietoa Saikosta

Tässä tekstissä kerromme Saikosta. =)
Saiko on 12 vuotias tyttö joka käy Mikkolan koulua ja asuu vantaalla leppäkorvessa.Saiko menee bussilla kouluun.
Saiko saa melkein joka viikko uusia vaatteita. Joka vaatteeseen liittyy oma tarinansa.
Hän on siitä erittäin kiitollinen. hän saa tässä lähiaikoina kännykän ja jotain muutakin kivaa. 
Nyt hänellä on jo kolulaukku. Se on punainen ja siitä kerrotaan enemmän seuraavassa tekstissä.
Vaatteista hänellä on vapaa-ajan puku, tarjoilian puku,yö puku ja mukava mekko. Suunnitteilla on jo vappu asu. Saikon syntymäpäivä on 20.1. Eli Tammikuun 20 päivä.

 Tässä on Saikon esittely video:





sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Saiko team

Saiko Team! Tässä on Saiko Teamin logo. Saiko team on nukke-cosplay suunnittelu ryhmä. Me ollaan Saiko team ja jos haluat lisätietoa Saikosta niin seuraava teksti on omistettu Saikolle. Me kerrotaan täällä ainakin viikoittai saikon puhista ja niinkun jo  sanottiin seuraavassa tekstistä kertoo kuka on Saiko. Me kerrotaan myös mitä eri asuja me ollaan tehty Saikolle. Pari asua on jo valmis odottaka vain julkaisemista.

Tässä kuvia meistä ja Saikosta eli Saiko team:istä:





                                            
                    Heippa meiltä kaikilta!